Vacature secretaris

Onze secretaris, Ineke Hoogeveen ging bij de laatste Algemene Ledenvergadering met zwangerschapsverlof. Inmiddels is Cas geboren en Ineke wil haar aandacht meer op haar nieuwe gezin richten. Daarom besloot ze haar lidmaatschap bij Smash te beëindigen en ook haar functie als secretaris in het bestuur. Smash is erg dankbaar voor de inzet van Ineke voor de vereniging en wenst haar veel geluk in deze nieuwe levensfase.

Vacature secretaris

Het vertrek van Ineke Hoogeveen uit het bestuur betekent ook dat er een vacature is. Het bestuur heeft de nodige ervaring aan boord en zet zich met veel plezier in voor onze vereniging: www.smashbeilen.nl/images/2015_2016/bestuursstructuur.pdf . Ook als je minder ervaring hebt, weet dat er een mooi team naast je staat om je op weg te helpen: wij doen het met z’n allen! 

Als je van ons team lid wil worden, meld je dan aan (gelet op de ALV van 22 september) voor 18 september. Aanmelden kan met een mail aan: secretaris@smashbeilen.nl .

Mocht je vragen hebben over de taken van de secretaris, dan kun je Arjen Bosch bellen of mailen: 06 – 54 604 919 / arjen.bosch@home.nl .