Trainers gezocht!

Volleybalvereniging Smash Beilen is per direct op zoek naar ambitieuze trainers voor het eerste- en tweede damesteam voor het nieuwe seizoen 2019/2020.  De speelsters hebben in diverse klassen gespeeld, van eerste klasse tot tweede divisie. Beide teams bestaan uit een jong en enthousiast team met de wil om te blijven groeien. “Onze Technische Commissie (TC) is al maanden bezig met alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen”, aldus voorzitter van de Technische Commissie Daan Hakkers.”

Het is elk seizoen weer een uitdaging om voor elk team de beste trainer/coach beschikbaar te hebben. Het doel is dat we onze leden de gelegenheid willen bieden om zich met behulp van onze trainers verder te ontwikkelen. Onze teams hebben een stevige en gezonde sportieve ambities.

Voorzitter van de Technische Commissie Daan Hakkers:

“De dames van het eerste zijn gedreven om weer te promoveren naar de derde divisie. Met dit nieuwe team ben ik ervan overtuigd dat dit haalbaar is. Het tweede dames team is vorig jaar geëindigd op een achtste plaats, met aanvullingen van nieuwe speelsters hopen wij dat het tweede team dit jaar mee gaat draaien in de top vijf.”

Dames 1
Het eerste team gaat komend seizoen spelen in de promotieklasse. Het eerste team bestaat uit gedreven dames met de missie om weer te promoveren naar de derde divisie. Voor dit team zijn we op zoek naar een trainer/coach die past bij de ambities van het team en de vereniging om met dit team op te stomen naar een hogere klasse. Dames 1 traint twee keer per week, op maandag- en op woensdagavond.

Dames 2
Voor dit team met een leuke combinatie van jonge en ervaren speelsters staat het spelplezier voorop. Echter, dat plezier wordt wel degelijk gekoppeld aan sportieve ambities. Voor dit team zijn we op zoek naar een trainer/coach die zich hier de juiste balans in kan vinden. Dit jaar is dames 2 wederom actief in de eerste klasse en strijden zij voor het hoogst haalbare. Dames 2 traint twee keer per week, op maandag- en op woensdagavond.

Trainer
Als trainer beschik je over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om het team onder alle omstandigheden optimaal te motiveren. Hierdoor kan iedere speelster afzonderlijk en het team als geheel, het maximale uit de mogelijkheden halen. Je hebt aandacht voor de (technische) ontwikkeling van speelsters en ervaring met damesvolleybal. Ben jij de trainer die deze dames helpt hun missie te bereiken? Neem dan contact op met Daan Hakkers door te mailen naar: technischecommissie@smashbeilen.nl

Smash Beilen
Volleybalvereniging Smash Beilen draait op de inzet van circa 40 vrijwilligers; in commissie verband en in het (dagelijks) bestuur. Onder deze vrijwilligers bevinden zich ook een aantal spelers die met veel passie en inzet andere teams binnen de vereniging coachen en-/of trainen. Smash een vereniging die verenigingsgevoel geeft en dat koppelt met ambities.