Smash Beilen dames 2 wint van SSS/E DS2

Afgelopen zaterdag speelde Smash Beilen dames 2 uit tegen SSS/E DS2. Van de eerste drie wedstrijden wist Smash er één met 1-3 te winnen van Annen. Tot gisteren, het tweede won haar vierde wedstrijd met 0-4 van SSS/E DS2. 

Door veel service druk en een aantal sterke aanvallen aan het net wist Smash de eerste set binnen te slepen met 18-25, waar uiteindelijk meer in had kunnen zitten. Zo begon het tweede de tweede set met dezelfde opstelling. SSS/E liet meer van zich zien en wist 5 punten los te komen van Smash. Voor elk punt werd punt voor punt hard gewerkt en dit harde werken werd beloond. De tweede set werd gewonnen met 23-25. 

In de derde set wisten de spelverdelers de juiste keuze te maken waardoor er uit de aanval directe punten werden gescoord. Door wat onrust aan de kant van Smash wist ook SSS/E de nodige punten te maken. Uiteindelijk trok Smash aan het langste eind en pakte wederom de setwinst met 23-25. De laatste set begon SSS/E met een voorsprong, maar uiteindelijk bleek Smash te sterk en sloot de set af met 16-25. 

Aankomende zaterdag 26 oktober spelen de dames uit tegen M.S.K. DS1. De dames wisten vorig jaar de laatste thuiswedstrijd met 4-0 van M.S.K. DS1 te winnen, benieuwd wat ze zaterdag gaan doen? Ze spelen om 17:30 uur in Musselkanaal!