Rob Hukema en Jannes Hilberts hebben selectie rond!

De eerste trainingsweek zit erop en het eerste damesteam van Smash Beilen dames 1 is eindelijk compleet en de selectie is definitief. Na het vertrek van Elise Jonkers als diagonaal, Melany Bruinsma als passer loper en Marieke Veen naar Annen moesten er weer een aantal plaatsen worden opgevuld. Verkeerschool Harms / Sonja’s Haarmode dames 1 heeft de tweede competitiehelft van vorig seizoen een stijgende lijn laten zien en heeft een standvaste 7e plaats behaald. Maar de blikken worden nu op komend seizoen gericht met als doelstelling: top 3.

 

 

Rob Hukema en Jannes Hilberts hebben een drietal goede speelsters weten binnen te slepen. Met de komst van Karlijn Greidanus als nieuwe jeugdtrainster binnen de club, deed hier ook de mogelijkheid voor haar te betrekken bij het eerste team. Karlijn Greidanus kan met haar evaring in de eerste en tweede divisie zeker een steentje bij dragen aan het team. Ze al uitkomen op de libero- en spelverdelerspositie. Naast oud-Smash speelster Karlijn Greidanus, is ook Marlous Tol weer terug gekomen bij het eerste team van Beilen. Dit naar een jaartje tweede divisie te hebben gevolleybald bij Sudosa Desto. Marlous zal haar plaatsje weer innemen op de passer loper positie. En de laatste aanwinst voor het team is zeker niet onbelangrijk, na een jaartje sabbatical zal ook Miranda Sanders weer een balletje gaan slaan. Deze speelsters heeft veel ervaring op het hoogste niveau van Nederland en ook een aantal landstitels op haar naam staan. We zijn dus erg blij met haar retour en ze zal een belangrijke positie gaan vervullen op de diagonaal! 

De selectie van dames 1 zal seizoen 2015/2016 uit de volgende speelsters bestaan:

Diagonaal:
– Miranda Sanders 

Passer loper:
– Marlijn Hukema
– Gita Lier
– Marlous Tol

 

Hoofdblokkering:
– Marloes Volkers
– Evelien Kats
– Anne Eefting

 

Spelverdeling:
– Ilse Poede
– Karlijn Greidanus 

Libero:
– Irma Vriesema

 

De selectie is rond en de dames gaan er tegenaan! De voorbereiding start aankomende zaterdag in Duitsland voor een trainingsweekend met het tweede team in Halle! Hier wordt natuurlijk gespeeld voor de eerste plaats! We houden u op de hoogte!