POIESZ Jeugd Sponsor Actie 2017

Wij vragen iedereen die nog niet gestemd heeft dit alsnog te doen via www.poisesz-supermarten.nl/jsa. Dit is een kleine moeite en kan ons als vereniging extra sponsormunten opleveren. Met verschillende e-mail adressen kun je vaker stemmen op de vereniging!!!

Iedereen die stemt maakt bovendien kans op Poiesz waardebonnen. Zaterdag 18 maart van 10.00 tot 15.00 uur mogen wij als vereniging helpen bij de verkoop van een speciale bakkerijaanbieding van die week. Voor ons zijn dat gevulde koeken. Deze aanbieding is de hele week geldig en hier zijn per pak 15 Jeugd Sponsor Munten mee te verdienen.

Wij zijn deze dag hulp nodig, al is het maar een uurtje, er moeten constant 2 volwassenen en jeugdleden aanwezig zijn. Dus heb je 18 maart een uurtje over samen met een teamlid, vriend(in), vader, moeder noem maar op geef je dan op via commercielecommissie@smashbeilen.nl, wij als commissie zijn er uiteraard zelf ook.

 

Wij willen iedereen alvast bedanken voor de medewerking en geeft je op want hoe meer zielen hoe meer vreugd!!!!

Voor vragen of opmerkingen kun je terecht op commercielecommissie@smashbeilen.nl of bellen met Petra Zantinge 0593-540221.