POIESZ Jeugd Sponsor Actie 2017

Als vereniging zijn wij dit jaar geselecteerd voor de Jeugd Sponsor Actie 2017 van de Poiesz Supermarkten. De actie loopt van 6 februari t/m 2 april 2017. Standaard krijgt elke klant een sponsormunt bij € 10,– aan boodschappen, maar wekelijks zijn er leuke aanbiedingen waarbij extra munten te verdienen zijn.

Het is natuurlijk de bedoeling dat deze munten in de koker van Smash terecht komen. Hoe meer munten in de koker van Smash, hoe hoger het sponsorbedrag. Daar zijn wij jullie hulp bij nodig, dus doet u de boodschappen bij Poiesz gooi ze in de Smash koker. Ook zijn er 500 sponsormunten extra te verdienen daar zijn we ook jullie hulp voor nodig.

Vanaf 6 februari kan er gestemd worden via www.poiesz-supermarkten.nl/jsa op de vereniging. Wij vragen dan ook alle leden maar ook mensen om jullie heen te stemmen op Smash. Iedereen die stemt maakt bovendien kans op Poiesz waardebonnen. De 50 clubs met de meeste stemmen krijgen aan het eind 500 extra sponsormunten. Zaterdag 18 maart van 10.00 tot 15.00 uur mogen wij als vereniging helpen bij de verkoop van een speciale bakkerijaanbieding van die week. Voor ons zijn dat gevulde koeken. Deze aanbieding is de hele week geldig en hier zijn per pak 15 Jeugd Sponsor Munten mee te verdienen.

Wij zijn deze dag hulp nodig, al is het maar een uurtje, er moeten constant 2 volwassenen en jeugdleden aanwezig zijn. Dus heb je 18 maart een uurtje over samen met een teamlid, vriend(in), vader, moeder noem maar op geef je dan op via commercielecommissie@smashbeilen.nl , wij als commissie zijn er uiteraard zelf ook. Bij goed weer is het de bedoeling dat er buiten op het veld een volleybalveld gecreeerd wordt, dus iedereen is welkom om gezellig te komen volleyballen. Iedereen die ons komt helpen deze dag maakt kans om 7 april mee te gaan naar het Jeugd Sponsor Gala in Leeuwarden, hier wordt de einduitslag bekend gemaakt en er komen bekende artiesten optreden.

Wij willen iedereen alvast bedanken voor de medewerking en geeft je op want hoe meer zielen hoe meer vreugd!!!!

Voor vragen of opmerkingen kun je terecht op commercielecommissie@smashbeilen.nl of bellen met Petra Zantinge 0593-540221.