Kerst bij Smash

Op 22 december begon de Drenthehal rond 16.00 uur vol te lopen met Smash-leden die tussen alle kerstbomen en oliebollen door nog een middag/avond vrij hadden gevonden voor de Smash kerstactiviteit! Er werd begonnen met het oliebollentoernooi. Hierbij gingen de senioren en de jeugd in aparte poules met mix-teams de strijd aan tegen elkaar. In beide poules werd er leuk en fanatiek gevolleybald, en de winnaars konden genieten van een heerlijke appeltaart!

 

KesNa het oliebollentoernooi was het tijd om met z’n allen te genieten van een heerlijk kerstmaal! Piet & Roos (Kantine Drenthehal) hebben dit weer super geregeld, de snert, tomatensoep en broodjes waren top. Na iets uitloop begon rond half negen de inmiddels bekende Smash Pubquiz voor alle 16+ leden. De kantine was goed gevuld en het was een gezellige drukte. Zo kom je nog eens achter dingen; die spelverdeler blijkt een grote interesse te hebben in insecten en de aanvoerder van het team kent blijkbaar alle vlaggen uit haar hoofd. Iedereen weet zo wel iets, maar er kan uiteindelijk maar één team de beste zijn en dat is gebleken!

 

De activiteitencommissie en het bestuur wil iedereen bedanken voor de leuke inspanningen en gezelligheid! En een speciale dank aan de sponsoren die voor de heerlijke pubquiz rondeprijzen hebben gezorgd: Jumbo Mulder Beilen Mulder, Hema Beilen, Het Logboek en de Kantine van de Drenthehal!