Kerkhove Buurt Volleybal Toernooi Beilen op 1, 2 en 3 juni 2015

Smash Beilen organiseert dit jaar volgens traditie wederom het Kerkhove Buurt Volleybal Toernooi (BVT). Zoals elk jaar zullen vele buurtverenigingen hun sportieve krachten op volleybalgebied met elkaar meten. Dit jaar zal het toernooi op 1, 2 en 3 juni plaatsvinden, natuurlijk weer op de velden van korfbalvereniging Vitesse aan de Eursingerweg in Beilen. De buurtverenigingen zijn weer aangeschreven om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren om mee te doen aan dit gezellige toernooi. De BVT-commissie is dit jaar uitgebreid, om een vlekkeloos evenement neer te zetten.

6 verschillende categorieën

Ook dit jaar kunnen de enthousiaste buurtvolleyballers zich weer inschrijven in 6 klassen: Heren, Dames, 35+ (dames/heren gemengd), jeugd (klas 1 t/m 4 VO), maxi’s (groep 7+8) en niet te vergeten de mini’s (t/m groep 6). Nieuw dit jaar is dat teams, die helaas geen buurtvereniging hebben, zich ook kunnen opgeven. De BVT-commissie zal deze teams ook mee laten doen met het Kerkhove Buurt Volleybal Toernooi.

Het inschrijf-formulier is hier te downloaden. Het wedstrijdreglement is hier ook te vinden. Ook kunt u zich opgeven via de mail: secretariaat.kerkhove.bvt@hotmail.nl.