Inschrijvingen BVT 2017

Dag allemaal,

Hierbij ontvangt u de uitnodiging en het inschrijfformulier voor het 41e Buurtvolleybaltoernooi. We sturen deze uitnodiging naar alle mailadressen van afgelopen toernooi, een link naar het digitale inschrijfformulier zal ook te vinden zijn op de site van smash (www.smashbeilen.nl).

Het toernooi vindt dit jaar weer plaats in de eerste week van juni, maar dit keer op woensdag 31 mei, donderdag 1 juni en vrijdag 2 juni. Naast buurtverenigingen mogen ook vriendenteams zich inschrijven voor het toernooi. De inschrijving vindt dit jaar plaats via een digitaal inschrijfformulier. Dit kunt u vinden via de volgende link: https://goo.gl/forms/7guD5QRlEbM2XxJm1. Volleybalvereniging Smash wil de jeugdteams van de buurtverenigingen net als vorig jaar trainingen aanbieden voor het buurtvolleybal toernooi. Op deze manier kunnen ze extra oefenen voor het buurtvolleybal toernooi en kennis maken met de mooie sport volleybal. 

De data voor deze trainingen zijn zaterdag 20 en 27 mei van 10.30uur tot 12.00uur. Heeft u vragen over deze open training? Dan mag u contact opnemen met Marijke Schepel, marijkeschepel@live.nlWe willen er dit jaar weer een mooi, sportief toernooi van maken en hopen op veel inschrijvingen! Alvast veel succes met de voorbereidingen, wij kijken uit naar de opgaven.

 

Met vriendelijke groet,

 

de buurtvolleybalcommissie