Smash Heren 1 pakt 5-punter voor de winterstop

Afgelopen woensdag 17 december speelde Weber mannenmode Smash heren 1 tegen Flash Nieuwleusen hs3. De stemming was vanaf het Begin al goed. Het hele team was na een paar weken van ziekte en blessures weer compleet en ook Thijs Rijnberg en Gerko Zinger waren erbij. Tijd voor een goede wedstrijd dus.

 

En dat maakte de heren van smash ook waar! Het was in de eerste set weer even op elkaar afstemmen, maar toen dat gebeurt was namen de heren de overhand in de set en bepaalde zij het spel. De eerste set werd met 25-19 gewonnen.

In de tweede set zat wat meer spanning. De paas kwam niet lekker bij de spelverdeler waardoor de aanval er niet goed uit kwam. Hier profiteerde de heren van Nieuwleusen van en ze namen een voorsprong op zich tot 22-19. Toch lieten de heren van smash zich daar niet bij zitten en er volgde een aantal spannende rally’s en de inspanning was niets voor niets. De set werd gewonnen met 27-25.

De derde- en vierde set verliepen soepeltjes. Soms liep het spel van smash iets terug, waardoor flash weer een beetje kon inlopen, maar smash herpakt zich steeds op tijd. De derde set werd gewonnen met 25-18 en de vierde set met 25-19.

 

een mooie afsluiter van het jaar zeggen wij. Smash wint de wedstrijd met een welverdiende 4-0.