Club van 50

Op 1 oktober 2022 heeft de sponsorcommissie van Smash Beilen de “Club van 50” opgericht. De Club van 50 is bedoeld om een extra financiële steun aan de club te geven. De volleybalvereniging wordt hiermee ondersteund op onderdelen die zij normaliter niet van de algemene sponsoring en contributies de leden kan brengen. Over het algemeen draagt dit bij aan meer professionaliteit en uitstraling gevend aan zowel de teams als het grotere geheel.

Wie kan er lid worden en wat kost het?

De Club van 50 vormt een onderdeel van Smash Beilen. Iedereen, zowel bedrijven als particulieren kunnen lid worden. De kosten bedragen 50 euro per jaar middels een automatische incasso. Dit bedrag wordt ieder jaar op 1 januari afgeschreven en is jaarlijks opzegbaar.

Aanmelden:

Aanmelden kan onderaan deze pagina via het aanmeldformulier. Vul de desbetreffende gegevens in en volbreng hiermee vervolgens jouw aanmelding. Wil je je uitschrijven? Vul dan voor 1 september voorafgaand aan de volgende betaaltermijn het uitschrijfformulier in op deze pagina. 

Publiciteit:

Alle leden van de Club van 50 staan geregistreerd op ons “Club van 50” bord in de sportkantine van de Drenthehal. De leden van de Club van 50 kunnen bij de sponsorcommissie een inbreng geven aan wat zij graag terug willen zien van hun bijdrage.

Vragen? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via commercielecommissie@smashbeilen.nl of neem contact op met een van de leden van de sponsorcommissie:

Manon Hunse (06-52074038)
Aranka Ties (06-51921727)
Anne Eefting (06-11158453)

Aanmeldformulier:

Aanmeldformulier Club van 50

Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.