Buurtvolleybal

Smash Beilen organiseert 43ste buurtvolleybaltoernooi

Al jaren is het buurtvolleybaltoernooi van Smash een begrip in Beilen en omgeving. En hoewel de zomer nog lang niet in beeld is, wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan de voorbereidingen. Op woensdag tot en met vrijdag 17, 18 en 19 juni staan de netten gespannen en nemen buurten en vriendenteams het tegen elkaar op.

Door de volle vakantie- en evenementenplanning heeft het buurtvolleybaltoernooi vorig jaar moeten overslaan. Uiteraard wil Smash dit jaar het evenement weer organiseren. Drie avonden lang nemen de teams het tegen elkaar op van 18.00 uur tot 21.00 uur. Op vrijdagavond 19 juni zullen de kruisfinales, halve finales en finales plaatsvinden.

Inschrijven

Teams kunnen zich vanaf 14 februari inschrijven voor het buurtvolleybaltoernooi. Je kunt je inschrijven door te mailen naar buurtvolleybal@smashbeilen.nl. Sinds een aantal jaren is het mogelijk om je naast buurtvereniging ook als vriendenteam aan te melden. Teams dienen zich voor 15 mei in te schrijven via het genoemde mailadres.

Niveau

De jeugdteams worden onderverdeeld in team tot en met groep 6 (van het basisonderwijs), groep 7 en 8 en klas 1 tot en met 4 van het voortgezet onderwijs. Voor de senioren zijn er dames- en herenteams en een 35+ team.