Buurtvolleybal

Elk jaar organiseert Smash Beilen na het reguliere seizoen een buurtvolleybaltoernooi. Op de velden van de korfbalvereniging Vitesse worden netten gespannen en nemen een groot aantal teams uit Beilen het tegen elkaar op.

Niveau

Het niveau is uiteraard zodanig dat er voor ieder wat wils is. De jeugd is onderverdeeld in teams tot en met groep 6 van de basisschool, groep 7 en 8 en groep 1 tot en met 4 van het voortgezet onderwijs. Bij de senioren kan gekozen worden tussen reguliere dames en herenteams of een 35+ team.

Toernooi

Meestal vind het toernooi in de eerste volle week van juni plaats. Drie avonden lang strijden de buurten dan tegen elkaar. Er wordt gespeeld van 18.00 tot 21.00 uur.

 

Update BVT 2019

Het Buurtvolleybaltoernooi in Beilen slaat een jaartje over. Door de volle vakantie- en evenementenplanning rond juni is er helaas onvoldoende ruimte voor het jaarlijkse buurtvolleybal. In plaats van de trainingen voor het volleyballen is er dit jaar voor de buurtverenigingen meer tijd voor de straatversieringen voor de LaNijTo in juni. Het 43e Buurtvolleybaltoernooi zal plaatsvinden rond juni 2020.